Sposób przygotowania

1. Piersi podzielić na dwie części (lub więcej zależy od wielkości), wyklepać jak schabowe.

2. Farsz: pieczarki umyć, zetrzeć na tarce, smażyć z cebulą ok. 10 min. Wystudzić. Jajko ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę, szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki farszu wymieszać z jogurtem, przyprawić.

3. Piesi przyprawić nałożyć farsz zwinąć w rulon spiąć wykałaczkami. Obtoczyć w jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszne te roladki
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    smaczniutkie-z bogatym wnętrzem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !