Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba na parze

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 150g
zioła
masło 1łyżeczka
mleko 4łyżki
cytrynka 1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba na parze

Rybę opłukać,osuszyć,skropić sokiem z cytryny,posypać ziołami,gotować na parze.Masło rozpuścić,dodać mleko i wiórki ze skórki cytryny,gotować 1min.Ugotowaną rybę podawać z sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 25.08.2011 23:00
zdrowe i pewnie smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak