Sposób przygotowania

Zpomidorów ścinamy wierzchy, łyżeczką usuwamy miąższ i pestki, wnętrza lekko oprószamy solą i pieprzem, odstawiamy w chłodne miejsce. Przygotowujemy farsz: puszka kukurydzy, 2 jajka ugotowane na twardo posiekane, połączyć z łyżką posiekanych korniszonów i łyżką posiekanych grzybków marynowanych, dodać ząbek czosnki, łyżkę zieleniny i 1/2 szklanki majonezu., doprawić do smaku. Przygotowane pomidory nadziewamy farszem, na wierzch dac natkę pietruszki, na środek dać połówkę przepiórczego jajka, ułożyć na liściach sałaty.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !