Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, zalać szklanką gorącej wody, dodać sól, odrobinę cukru, kminek, drobno pokrojoną cebulę i gotować około 15 minut. Wlać do kapusty wino, dodać utarte jabłka, oprószyć mąką i zagotować. Zakwasić octem aby kapusta odzyskała ładne zabarwienie. Wlać ztopiony boczek razem ze skwarkami, dodać pieprz, wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paulina54

    znakomita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !