Sposób przygotowania

Mięso kroimy na plastry, rozbijamy. Przyprawiamy, otaczamy w mące. Smażymy po kilka minut z obu stron, dodając pokrojoną cebulę. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    właśnie zrobię takie na dzisiejszy obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    świetnie sie prezętuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ?wietne bitki
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !