Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do gołąbków

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza jęczmienna 1/2 kg
boczek 20 dag
ser biały 1 kostka
cebula 2 sztuki
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyżka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do gołąbków

Boczek i cebule pokroić drobno i przysmażyć. Wymieszać z ugotowana kaszą (z dodatkiem wegety), kiedy farsz przestygnie dodać ser biały i pozostałe przyprawy. Dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak