Sposób przygotowania

Kaszę jęczmienną opłukać, osączyć. Dodać do wrzącego rosołu drobiowego. Marchewkę, pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do kaszy po 5 min gotowania. Paprykę pokroić w kostkę, kalafior i brokuł podzielić na różyczki, pora pokroić w talarki i wrzucić wszystko do zupy, dodając groszek. Doprawić do smaku i gotować na małym ogniu. Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Ciekawe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    moja ulubiona ,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczna i zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię krupnik!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny krupnik!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię krupnik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny krupniczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !