Sposób przygotowania

Kapustę włoską szatkujemy, dodajemy sporo kucharka, pieprzu i trochę soli, odstawiamy na godzinę. Filety nacinamy w połowie, smarujemy odrobiną masła. Kiedy kapusta jest już gotowa wkładamy ją do środka kurczaka. Przypinamy wykałaczkami. Smażymy w głębokim oleju przez 10-15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    smakowite to danie
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetne! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    napewno dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    apetyczne i to bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !