Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z włoskiej kapusty

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
majone 5 łyżek
śmietana 18 proc 3 łyżi
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z włoskiej kapusty

Kapustę włoską pokroić w drobne paski, posolić i odstawić na jakieś 45-50 minut. Po podanym czasie odcisnąć powstałą wodę. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę i dodać do kapusty. Wymieszać z majonezem i śmietaną. Dodać pieprzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 26.02.2013 00:35
mmmm super;)
malaczarna23 18.12.2011 11:32
lubię
FAFIK 08.04.2011 20:31
Pychotka!
daria899 02.04.2011 17:29
pyszna
agata1722
agata1722 19.03.2011 12:22
lubię taką
Kristo89 06.02.2011 10:48
ładnie wygląda!
krzyniu1984 19.11.2010 07:55
pyszne
Mysiunia 09.11.2010 17:43
super! :)
Małgorzata113 09.11.2010 08:08
pyszna i zdrowa sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak