Sposób przygotowania

Jabłka obrać, drobno posiekać wymieszać z majonezem oraz drobno posiekanym czosnkiem. Cebulę i por drobno pokroić, wymieszać z brukselką. Do majonezu dodać musztardę , sól cukier i pieprz do smaku. Brukselkę z cebulą wyłożyć na półmisek, zalać majonezem z jabłkami, posypać natką pietruszki, obłożyć ćwiartkami jajek i cząstkami pomidorów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie przepadam za brukselką, ale znajdą sie miłośnicy zdrowego jedzonka :))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !