Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińską i kiełkami fasolki mung

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
Kukurydza z Puszki
majonez tradycyjny 1 łyżka
sól do smaku
kiełki fasoli mung 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińską i kiełkami fasolki mung

Kapustę drobno szatkujemy. Dodajemy kiełki, kukurydzę, majonez i doprawiamy solą do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 09.06.2012 12:24
ale pyszności...
anulka69 03.05.2012 19:00
pycha
Sroczka 28.04.2012 13:38
Bardzo mi odpowiada ten zestaw składników.
IZABELA29 10.02.2012 08:31
kiełków nie jadłam
BernadettaP 16.11.2011 08:32
mniam :)
Sarenka 09.11.2011 07:51
Prosta i smaczna, ale zamiast majonezu wolę oliwę z przyprawami :)
Zoso 03.08.2011 22:10
smaczme
MAR3STA 09.11.2010 18:37
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak