Sposób przygotowania

Słone filety śledziowe wymoczyć i pokroić na dzwonka. Do rondla wlać śmietanę i włożyć śledzie. Smażyć parę minut, aż śmietana zżółknie i stanie się gęsta. Cebulę pokroić w cienkie talarki, przyrumienić na tłuszczu i obłożyć nią śledzie na półmisku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno smaczne.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe śledzie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smażonego śledzia jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawe śledzie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !