Sposób przygotowania

Rozpuszczamy masło, mleko i cukier, gdy jest ciepłe, dodajemy kakao i dokładnie mieszamy. Gotujemy kilka minut na małym ogniu. Zdejmujemy, dodajemy bakalie, aromat i tyle płatków, aby masa była gęsta. Formujemy łyżką nieregularne \"szyszki\" i układamy na natłuszczonym talerzu do zastygnięcia - najpierw w temperaturze pokojowej, potem można je trzymać w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    fajne, do pochrupania na imprezie w sam raz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszotki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    Na pewno smaczne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajniutkie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pychotki
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny ten deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !