Sposób przygotowania

Składniki :
Cebula( 2 szt),Kabaczek(bez skórki,Kiełbasa,Koncentrat pom.,sól , pieprz, suszone grzybki),czerwone wino(50 g),liść laurowy(1 szt),ziele ang(2 kulki.

Przesmazamy kiełbasę,kiedy sie lekko zarumieni dodajemy cebulkę podsmażajac ja na lekko złocisty kolor.Nastepnie dodajemy koncentrat i smażymy wszystko na małym ogniu przez 3 min.,pod koniec wlewamy winko.Nastepnie dodajemy 200 ml.wody oraz pokrojony kabaczek w kostkę wraz z przyprawami i próżymy pod przykryciem raz poraz mieszając.Wazne nie by nie do puscic do rozpadu kabaczka na miazgę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !