Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie (z dodatkiem oleju, aby się nie sklejały) na pół twardo.
Pieczarki zetrzeć na tarce, kiełbasę i paprykę pokroić w kostkę, przesmażyć wszystko osobno, następnie połączyć paprykę, pieczarki i kiełbasę, doprawić do smaku i dusić ok 10 min.
Muszelki napełnić farszem, posypać startym serem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 160 stopni, zapiekać ok 15 min.
Polać ketchupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    czarnaMi

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Już mam smaka
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    tak, dobre musi być
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !