Sposób przygotowania

Ryż gotujemy wg przepisu na opakowaniu, studzimy. Tuńczyka odlewamy z zalewy i oleju, rozdrabniamy. Fasolkę i kukurydzę odlewamy z zalewy (fasolkę dodatkowo przelewamy wodą). Ogórki i cebulkę drobno kroimy. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Doprawiamy majonezem, solą oraz pieprzem. Dekorujemy świeżo mielonym kolorowym pieprzem oraz natką.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo luibie salatki z tunczykiem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    ja też :) można tworzyć, zmieniać skłądniki i nigdy się ta rybka nie przeje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !