Sposób przygotowania

Ryż gotujemy , do momentu aby powstał ryż sypki. Paluszki cielęce kroimy w talarki , podsmażamy wraz z pieczarkami pokrojonymi w plasterki, paprykę w kostkę . Dodajemy cebulę i czosnek , wszystko zależy ile tego chcemy dać .Podsmażamy chwilkę . Ryż wykładamy na głęboki płaski talerz , i na ten ryż wysypujemy wszystko co smażyliśmy na patelni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !