Sposób przygotowania

Jabłka obieramy, kroimy i wrzucamy do garnka z niewielką ilością wody. Mieszamy, gdy się rozpadną, dodajemy cukier, mieszamy i gotujemy do odparowania soku. Możemy go zapasteryzować w słoiczkach- około 20 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna67

    ciekawy szybki sposób
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    uwielbiam jabłkowe dżemy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny dżem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !