Sposób przygotowania

Kiełbasę nacinamy i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Gdy zacznie puszczać tłuszcz, wyjmujemy i posypujemy przyprawą do grilla z dwóch stron. Wkładamy z powrotem do piekarnika i pieczemy na złoty kolor. Po wyjęciu ciepłą kiełbasę smarujemy odrobiną gorgonzoli. Podawać z keczupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam gorgonzolę, ale nigdy nie jadłam jej z polską kiełbasą :).Spróbuję.
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    jeszcze tego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Poprosz? kawa?ek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    fajne połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !