Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety selerowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler 1
szynka 4 plastry
ser żółty 4 plastry
jajko
mąka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety selerowe

Seler obrać i pokroić w pół centymetrowe plastry.Ugotować w osolonej wodzie.(6-8 min).Ugotowanego selera oprószyć solą i pieprzem.Łączyć po dwa , w środek wkładając plastry sera i szynki.Panierować w mące, jajku i bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju na złoto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak