Sposób przygotowania

Naleśniki smażymy wg przepisu \"Ciasto naleśnikowe i naleśniki\". Farsz robimy wg przepisu \"Fasolka szparagowa w słoiku\", kiełbasę kroimy w kostkę. Na patelni podsmażamy fasolkę oraz kiełbasę. Nakładamy farsz na naleśniki, zawijamy w formie kwadratów. Jajko rozbijamy, dolewamy troszkę wody. Uformowane krokiety moczymy w jajku, bułce i smażymy na złoty kolor. Można podawać z polane keczupem pikantnym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobają mi się te krokiety :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    inne niż wszystkie, super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super inne niż ja robię
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super danie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawa propozycja - a zdjęcie zdecydowanie zachęca, by przepis wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam je zajadac:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !