Sposób przygotowania

Wymieszać mąkę, cukier, kakao, przyprawę do piernika, proszek do pieczenia, sodę. Dodać same żółtka jaj, mleko, miód, olej. Całość dokładnie wymieszać. Białka ubić i delikatnie połączyć z powstałą masą. Przełożyć do wysmarowanej masłem foremki. Piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    cudownie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    piekny ten piernik
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ale piękny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !