Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w kostkę, wrzucić do brytfanny i często mieszać do momentu całkowitego stopienia i powstania skwarek. Uwaga, bo tłuszcz może \'strzelać\'! Po wysmażeniu, smalec przelać do garnuszka, miseczki, albo słoika i odstawić do wystygnięcia. Delikatnie posolony genialny do świeżego chleba - zwłaszcza skwarki :)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna67

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taki najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    czasem można sobie pozwolić :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !