Sposób przygotowania

Pomidory i cebulę pokroić w talarki, wymieszać z solą, pozostawić do następnego dnia. Na drugi dzień osączyć pomidory z soku, włożyć do słoików. Zagotować wodę z cukrem i korzeniami a po zestawieniu z ognia dodać do zalewy ocet. napełnić gorącą zalewą słoiki z sałatką, zakręcić zakrętki. pasteryzować przez 25 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na pewno jeszcze w tym roku zrobię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !