Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem pudrem na pianę, dodając po jednym żółtku. Następnie dodać mąki przesiane i wymieszane z proszkiem do pieczenia i kawę. Pod koniec sztywno ubitą pianę z białek, delikatnie przemieszać. Wylać ciasto do średniej formy wyłożonej papierem, posmarowanej tłuszczem. Piec w temperaturze 170 stopni około 40 minut. po upieczeniu i ostudzeniu przełożyć masą zaparzana różową i polukrować różowym lukrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    tak jeszcze nie robiłam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pysznie wygląda, a dlaczego chiński?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !