Sposób przygotowania

Fasolkę kroimy na pół lub na 3 części i gotujemy w lekko osolonej wodzie przez ok. 20 min. Marchew trzemy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę i smażymy pod przykryciem na olej na patelni. Gdy będzie miękka dodajemy fasolkę, koncentrat, cukier, ocet, sól i dusimy pod przykryciem ok 10 min. Taką fasolkę przekładamy do słoików i pasteryzujemy ok 50 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smaczna ta fasolka !
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Do fasolki i do dzemu masz jednakowe zdjęcia
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przepisy są o.k.
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wiem wiem. Czekam już 3 tygodnie na skasowanie tego zdjęcia. Zdjęcia fasolki czekają na pulpicie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    na zimę jak znalazł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !