Sposób przygotowania

Słoninę topimy.Odcedzamy.Cebulę kroimy w kostkę i tuszymy.W między czasie pokroić ogórki w kostkę.Gdy cebula będzie gotowa przełożyć razem ze skwarkami do smalcu,dodać ogórki.Przyprawić do smaku kucharkiem.Przełożyć do miski lub słoika i wstawić w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    musi byc smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    co swojskie, to smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to może być ciekawe połączenie
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    cos co bardzo bardzo lubie;)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    cos co bardzo bardzo lubie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam !
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    kocham takie smaki
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ale z ogorkiem nie jadłam
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    smalec jest super a zwłaszcza domowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    taki domowy to najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !