Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj w galarecie

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mintaj 4 szt
mąka 3 łyżki
wywar warzywny 1 l
cytryny 1 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj w galarecie

Mintaja solimy obtaczamy w mące -smażymy . Zelatyne rozrabiamy w wywarze .Zimną rybkę układamy na talerzu na przemian z plasterkami cytryny zalewamy żelatyną z wywarem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 29.03.2011 21:12
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak