Sposób przygotowania

Do garnka z wodą dodajemy ziele angielskie, liść laurowy, kostkę rosołową. Gdy się zacznie gotować wrzucamy żeberka i gotujemy ok. 20 min. Żeberka wyjmujemy natomiast wywar może posłużyć nam do zupy. Mieszamy keczup z musztardą i smarujemy nim żeberka. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok 15 min, do zarumienienia.

Komentarze

  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    faktycznie proste ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Mój mąż byłby zachwycony :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Aż chce się wyciągnąć rękę i złapać takie żeberko :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wyglądają apetycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    proste i smaczne
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !