Sposób przygotowania

Żeberka umyć, zalać wodą i gotować. Kiedy mięso będzie już miękawe dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, liść laurowy, ziele angielskie i przyprawy. W osobnym garnku ugotować kapustę. Kiedy ziemniaki i kapusta będą miękkie połączyć je. Można dodać odrobinę zasmażki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny taki kapuśniak na żeberkach!
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam kapuśniak :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !