Sposób przygotowania

Słonine kroimy w grubą kostke i smażymy. Gdy powstaną nam zgrabne skawrki to je wyjmujemy do osobnego naczynia, po czym mielimy je w maszynce do miesa. Do wytopionego tłuszczu wkladamy zmielone skwarki, doprawiamy kucharkiem i pieprzem świeżomielonym, mieszamy dokladnie. Czekamy az sie zsiądzie i mozna jesc:) Aby kawalki skawrków nie opadly to w trakcie chłodzenia mozna przemieszac kilka razy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    robimy podobny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    i do tego ogóreczek kiszony-pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam taki domowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !