Sposób przygotowania

Grejpfruta przekrajamy na pół wyjmujemy łyżeczką wnętrzności czyli miąższ ,włożyć 2 łyżki cukru poupychać go na ściankach , włożyć miąższ, z wierzchu posmarować masełkiem, jeszcze posypać cukrem, połówki grejpfruta ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec w piekarniku 10 do 15 minut w temp180 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo ciekawy przepis, warto wyprobować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !