Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-cebulowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtko jajek 4 sztuki
masło 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
cebula 2 średnie
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-cebulowa

Jaja gotujemy na twardo i \"wydobywamy\" żółtka. Ucieramy je z masłem, drobno posiekaną cebulka i pozostałymi składnikami. Całość dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak