Sposób przygotowania

MIĘSO DOKŁADNIE UMYĆ POD BIEŻĄCĄ I NATRZEĆ MAJERANKIEM.WĄSKIM, DŁUGIM NOŻEM NACINAMY SCHAB WZDŁUŻ I WYPEŁNIAMY JE BAKALIAMI. WKŁADAMY SCHAB DO NACZYNIA ŻAROODPORNEGO WYSMAROWANEGO WCZEŚNIEJ MASŁEM I PODLEWAMY NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ WODY. PIECZEMY OKOŁO 1,50 GODZ TEMPERATURZE 150 STOPNI. W TRAKCIE PIECZENIA KILKA RAZY POLEWAMY MIĘSO TWORZĄCYM SIĘ SOSEM.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wykwintne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Mój ulubiony.
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    super smakuje, jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomysl
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    robię podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ojjj zjadłby taki schabik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !