Sposób przygotowania

Do miski wsypujemy wszystkie przyprawy mieszamy je. Myjemy mięso i delikatnie osuszamy. Osuszone mięso wkładamy do marynaty. Mieszamy, odstawiamy gotowe mięso do lodówki na 1h. Po godzinie wyciągamy mięso. Na rozgrzaną patelnie wlewamy olej a następnie kładziemy mięso. Mięso smażymy pod przykryciem do momentu aż się zarumieni z obu stron. Szykujemy garnek z odrobina wody i kładziemy tam upieczone udka przykrywamy je przykrywka i wkładamy do rozgrzanego do 180stopni piekarnika dusimy kurczaka w piekarniku przez około 30 min.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowite:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam z papryka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    bardzo ciekawy przepis...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !