Sposób przygotowania

Ciasto pokroić na kwadraty (ok.17x17).Każdą parówkę obrać ze skórki,owinąć plasterkiem sera żółtego,następnie ciastem francuskim,zaczynając od rogu.Piekarnik nagrzać na 180C,parówki w cieścię ułożyć na blaszcę wyłożonej papierem pergaminowym,piec 10min.,wyjąć z piekarnika,posmarować góry rozmąconym żółtkiem i posypać słonecznikiem,piec jeszcze 5-7min.Na złoty kolor(jeśli zbyt szybko przypiekają się,żmniejszyc temp. na 160C).Odrazu podawać,z ulubionymi warzywami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Aneta72

    pycha:)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !