Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz rybny

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karaś 1/2 kg
kapusta kiszona 30 dag
boczek wędzony 10 dag
cebula 1 szt.
przecier pomidorowy 2 łyzki
śmietana 2 łyzki
sok z cytryny
sól
wino czerwone wytrawne 1/2 szklanka
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz rybny

Rybę oczyścić, pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny, opruszyć papryką. Boczek i cebulę pokroić w kostkę, podsmazyć. Dodać odciśniętą kapustę, przecier pomidorowy, wino. Całość poddusić. Na wierzchu ułożyć rybę, gotować gulasz pod przykryciem, rozprowadzić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 07.11.2010 11:59
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak