Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klasyczna jajecznica

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 sztuka
masło 10 g
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczna jajecznica

Na patelni rozpuszczamy masło i wbijamy na nie 4 jajka. Gdy zaczną się lekko ścinać solimy je i dodajemy pieprz. Mieszamy aż jajecznica będzie miała konsystencję jaka nam pasuje. Można do niej dodać cebulę, szynkę lub warzywa

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 01.01.2011 19:30
ja robię na cebulce :)
marta1371 12.12.2010 22:21
jajecznica to szybka potrawa do przygotowania a do tego chleb razowy.szklanka gorącej herbaty i śniadanko gotowe
matii6 12.12.2010 16:48
klasyka ,prostota ale co tam ,,grunt że smaczne
agata17ko 07.11.2010 11:04
najlepsza prosta i zwyczajna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak