Sposób przygotowania

Ogórki kwaszone należy obrać i zetrzeć na jarzynówce. Grzyby pokroić w kostkę. Majonez wymieszać ze śmietaną, dodać do niego grzybki, ogórki, drobno posiekaną natkę pietruszki. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać dokładnie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    domowy jest najlepszy :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    też tak uważam co domowe to dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    doskonały do wędlin
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja dodaję jeszcze cebulkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super sos!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !