Sposób przygotowania

Buraki ugotować, obrać ze skórki. Paprykę oczyścić z nasion. Cebulę, buraki, paprykę, zemleć przez maszynkę. Z wody, octu, soli i cukru zrobić zalewę. Wlać do buraków, dodać olej i gotowac 20 minut. Gorące przełożyc do słoików i pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne buraczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przesmaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Buraków z papryką jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo bardzo lubię takie buraczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie buraczki - pychotki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !