Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować. Cebulę pokroić i zrumienić na łyżce oleju. Kapustę, mięso, ryż, kaszę mannę, jajka, cebulę, wymieszać i dokładnie wyrobić, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Formować klopsy, obtaczać w bułce tartej i obsmażyć na oleju. Włożyć klopsy do garnka, podlać wodą, dodać kostkę bulionową i dusić pod przykryciem około 50 min. podawać z sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    gołąbki w każdej postaci są super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    robię podobne, są pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    siekane gołąbki u mnie też czasami goszczą na obiadek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !