Sposób przygotowania

Suszone grzyby zemleć na proszek, połączyć je z mąką. 1, 5 szklanki wody zagotować. Proszek z grzybów i mąki pszennej rozprowadzić w pozostałej wodzie, dodać do wrzątku, doprawić do smaku solą i pieprzem. Można dodać także zieleninę.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Domowy jest najsmaczniejszy :)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !