Sposób przygotowania

Kapustę pekińską dokładnie umyć, osuszyć i pokroić w paski, po czym włożyć do salaterki. Następnie dodać do niej tuńczyka osączonego z zalewy, osączoną kukurydzę, pokrojony w kostkę ogórek. Przyprawić do smaku. Wszystko polać jogurtem naturalnym lub sosem jogurtowo-majonezowym (wymieszać pół na pół jogurt naturalny z majonezem) i dokładnie wymieszać wszystkie składniki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię takie sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    niezłą sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    zamierzam się już do sałatki z tuńczykiem od dłuższego czasu, muszę w końcu zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !