Sposób przygotowania

Brzoskwinie odcedzić, a sok wlać do małego rondelka i ogrzewać ok. 10 minut wraz
z laską cynamonu, po czym wyciągnąć laskę. Tak przygotowanym sosem brzoskwiniowym polać połówki brzoskwiń i wstawić do lodówki. W międzyczasie zagotować maliny razem z likierem pomarańczowym, po czym ostudzić i również wstawić do lodówki. W pucharkach ułożyć połówki brzoskwiń, przybrać porcją lodów i polać polewą malinowo-pomarańczową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Fajna nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !