Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów ruskich

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
cebula 1 szt
ser biały 1/2 kg
oliwa
sól
pieprz
papryka zielona
papryka żółta
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów ruskich

Ziemniaki ugotować, rozgnieść razem z serem białym aby powstała gładka masa. Cebule czerwone drobno pokroić i podsmażyć na patelni z oliwą. Cebulkę wymieszać z twarogiem z ziemniakami. Przyprawić solą, pieprzem i papryką dość ostro.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wwesolek 22.01.2012 23:00
moze byc dobre
aranka 17.11.2010 18:24
tez jestem zdziwiona papryką!
goofy9 08.11.2010 10:33
z papryką?? hmm czy to napewno farsz do rustkich :):) ??

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak