Składniki:
karkówki | 1 kg |
cebuli | 0,25 kg |
łyżki musztardy francuskiej | 3 łyżki |
łyżki musztardy sarepskiej | 3 łyżki |
piwa | 0,5 l |
miodu | 2 łyżki |
jałowiec | |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
woda |
karkówki | 1 kg |
cebuli | 0,25 kg |
łyżki musztardy francuskiej | 3 łyżki |
łyżki musztardy sarepskiej | 3 łyżki |
piwa | 0,5 l |
miodu | 2 łyżki |
jałowiec | |
mąka | |
sól | |
pieprz | |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: