Sposób przygotowania

Kapustę biała z blanszować następnie zmielić mięso w miedzy czasie rozmoczyć kajzerke w mleku następnie wycisnąć z niej mleko i dodać do mięsa i doprawić do smaku sola i pieprzem następnie na liść kapusty nałożyć trochę misa i zawijać gdy zawiniemy już wszystkie gołąbki zalać je woda dodając kostkę rosołowa ,ziele angielskie i liść laurowy, gotować 20 min potem dodać koncentrat i gotować kolejne 20 min . Podawać z Ziemniakami z wody

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo ładnie podane :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    uwielbiam gołąbki - z tego przepisu są pewnie przepyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super Fotka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Nie ma to jak gołąbek ;p
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    Dziękuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    swietna dekoracja:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dawno nie jadłem
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszności!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !