Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i posolić. Z mleka, mąki, jajka i przypraw zrobić ciasto (powinno mieć konsystencję gęstej śmietany). Pieczarki maczać w cieście i smażyć na rozgrzanym tłuszczu i małym ogniu, żeby pieczarki dobrze się usmażyły. Podawać na gorąco z dodatkiem ostrych sosów lub keczupu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie grzybki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    musi być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    muszę zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    często takie robię
  • 4
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha, jadłam
  • 5
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    są super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !