Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek garść
majonez 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 1/2 szt
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Ugotowane na twardo jaja kroimy w kostkę, a następnie przecieramy przez sitko. Do jajek dodajemy posiekaną w drobniutką kosteczkę cebulę i garść posiekanego szczypiorku. Dodajemy majonez, musztardę i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bart 01.08.2011 22:38
zawsze dobra
rosik93 09.05.2011 23:57
lubie
ewelina/bunia 18.03.2011 09:29
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak