Składniki:
szczaw | 2 GARŚCIE |
szpinak | 2 GARŚĆ |
natka pietruszk | 2 GARŚCIE |
rzeżucha | 1 GARŚĆ |
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
masło | 1 ŁYŻKA |
mąka | 1 ŁYŻKA |
rosół | 1,5 LITRA |
żółtko jajek | 4 SZTUKI |
szczaw | 2 GARŚCIE |
szpinak | 2 GARŚĆ |
natka pietruszk | 2 GARŚCIE |
rzeżucha | 1 GARŚĆ |
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
masło | 1 ŁYŻKA |
mąka | 1 ŁYŻKA |
rosół | 1,5 LITRA |
żółtko jajek | 4 SZTUKI |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: